Visi žinduoliai, išskyrus žmogų, ligos metu laikosi žaliosios dietos. Gydomoji žaliųjų augalų galia buvo žinoma nuo neatmenamų laikų ir tai paaiškinama dideliu chlorofilo kiekiu juose.
Chlorofilas – žaliasis augalų pigmentas, kurio pagalba augalai fiksuoja saulės šviesos energiją ir vykdo fotosintezę, o gyvybę suteikiantis deguonis pasiskirsto visuose audiniuose ir ląstelėse. Buvo nustatytas nuostabus chlorofilo ir hemoglobino (pagrindinio žmogaus kraujo baltymo) struktūros panašumas. Skirtumas tik tas, kad chlorofilo molekulės centre yra magnio, o hemoglobino – geležies atomas. Būtent dėl to chlorofilas sugeba kraujyje sukelti panašų poveikį kaip hemogloginas: padidinti deguonies kiekį, pagreitinti azoto metobolizmą.
Chlorofilas (natrio ir vario chlorofilinas) yra vandenyje tirpus junginys, gaunamas labaratoriniu ekstrakcijos metodu. Skysto chlorofilo šaltinis paprastai yra mėlynžiedė liucerna – seniausias žolinis augalas, augantis 5 žemynuose , daugiau nei 80 pasaulio šalių.
Kodėl tai yra dažniausia žaliava skysto chlorofilo gamybai?
Dėl daugybės priežasčių chlorofilas gali būti laikomas produktu, naudingu be išimties visiems: nėščiosioms ir maitinančioms moterims, seniems ir nusilpusiems žmonėms, sergantiems mažakraujyste, onkologininėmis ligomis (ypač po chemoterapijos, spindulinio gydymo), gyvenantiems padidinto užterštumo zonose, retai būnantiems gamtoje ar prisiekusiems rūkaliams.
Chlorofilo iš mėlynžiedės liucernos komponentų biologinis aktyvumas lemia didelę produkto , kaip vaistinės žaliavos vertę.
Chlorofilas iš mėlynžiedės liucernos:
500 ml Chlorofilas / 33-ų dienų kursas
Sukurtas rūpinantis žmonių sveikata skystasis mėlynžiedės liucernos chlorofilas yra unikalus produktas, naudojamas kasdien.
Reguliarus chlorofilo vartojimas pagerins jūsų savijautą, atneš jėgų antplūdį, pašalins negalavimus ir apsaugos nuo daugelio pavojų.
Sudėtis: aktyvaus chlorofilino yra 45 mg vienoje 15 ml dozėje. Skystis pagardintas mėta.
Vartojimas: rekomenduojama gerti po 15 ml praskiedžiant stikline (200 ml) švaraus geriamojo vandens vieną kartą per dieną 15–20 minučių prieš valgį arba tarp valgymų.