CARTILAGEN COLLAGEN jūrinio kolageno pagrindu

Publikuota 2023-05-06

10 buteliukų po 50 ml

Po 1 buteliuką per dieną

Pasaulio sveikatos organizacija ir įvairių šalių specialistai ragina atkreipti dėmesį į uždegimines bei degeneracines sąnarių ir kaulų ligas, pasižyminčias itin aukštu sergamumo bei neįgalumo lygiu. Pagal paplitimą judamojo aparato ligos yra trečioje vietoje tarp visų ligų ir yra dažniausia ilgalaikio skausmo bei fizinės negalios priežastis.

Sąnarys - tai paslanki kaulus jungiantis jungtis, linkusi susidėvėti. 

Degeneracija - sėlinantis procesas. Sąnarys susidėvi ne per vieną dieną. Kremzlė mažėja lėtai ir nepastebimai. Nuo 35 metų kas antram jau pasireiškia pirmieji susidėvėjimo požymiai. Dažnai dar be simptomų. Kai pajuntami pirmieji skausmai, sąnario degeneracija jau gali būti toli pažengusi. Laiku susigriebus, galima pristabdyti procesą bei atitolinti varginančias pasekmes. 

Kolagenas - pagrindinis sąnario kremzlės komponentas, kuris sukuria itin plonų skaidulų tinklą, skatina kremzlės ląsteles gaminti naują kolageną, gerina sąnarinio tepalo išsiskyrimą. 

Atsižvelgiant į problemos aktualumą bei jos globalumą buvo suformuotas CARTILAGEN COLLAGEN 

Preparato gamyboje panaudotas būtent Jūrinis kolagenas, kuris savo sudėtimi labai artimas žmogaus organizme besigaminančiam kolagenui, todėl yra maksimaliai įsisavinamas, gerai toleruojamas virškinamojo trakto, prie jo nepriprantama ir efektyvumas išlieka stabiliai aukštas viso vartojimo metu.

Taisyklingam kolageno gamybos mechanizmui ir jo atsargų išsaugojimui būtinos įsisavinimą gerinančios papildomos medžiagos, o sudėliotos pagal sinergijos principus, jos net iki 20 kartų gerina viena kitos biologinį aktyvumą.

Eilė tyrimų patvirtino, jog reguliarus CARTILAGEN COLLAGEN naudojimas iki minimumo sumažina diskomfortą, padeda slopinti uždegiminius procesus ir susigrąžinti mobilumą.